Klanttevredenheidsonderzoek

De Wagro is benieuwd naar hoe de klant onze dienstverlening ervaart. Om dit te kunnen meten hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Iedereen die hieraan heeft deelgenomen, DANK!

We hebben een goed beeld kunnen vormen naar hoe de klant onze dienstverlening ervaart. De algemene indruk die onze klanten hebben is GOED. Op veel resultaten zijn wij trots, maar er zijn ook verbeterpunten naar voren gekomen die wij, indien mogelijk, op gaan pakken.
Graag delen wij de resultaten met u.

Terugkoppeling van chauffeurs/ hoveniers die laden/lossen en wegen op ons terrein:
– Voldoende / juiste informatie weegbrug
– Wachttijd bij de weegbrug
– Waardering weegbrugmedewerkers
– Waardering terreinmedewerkers
De chauffeurs / hoveniers ervaren de samenwerking met onze weegbrug- en onze terreinmedewerkers als goed, tot zeer goed. De Wagro is hier trots op.

– Terrein goed begaanbaar
– Duidelijk waar u op het terrein moet zijn

De verbeterpunten hebben te maken met bovenstaande twee punten.
Er zullen op het terrein lantaarnpalen geplaatst worden, zodat ons terrein beter zichtbaar is. Er staan borden bij de verschillende afvalstromen. We gaan na of deze nog op een duidelijke plek staan en hopen dat deze, door verlichting aan te brengen, beter zichtbaar zijn. Mocht het nog onduidelijk zijn waar u kunt lossen of laden dan kunt u dit vragen aan de terreinmedewerkers. Op kanaal 10 zijn onze terreinmedewerkers bereikbaar.

We doen ons uiterste best om ons terrein zo schoon als mogelijk te houden. Het terrein is ruim 10 ha. Daarbij zijn onze processen sterk weersafhankelijk. Mocht u echter klachten hebben over de begaanbaarheid van ons terrein dat kunt u bellen naar 0182-632236 of mailen naar info@wagro.nl .

Resultaten algemeen onderzoek
Uit het onderzoek komt naar voren dat onze klanten blij zijn met de digitale facturatie.
Onze website wordt als goed beoordeeld. We zullen onze website meer gaan gebruiken. Bijzonderheden worden vermeld onder het kopje: nieuws.

Bijzonderheden omtrent onze bedrijfsvoering worden via een email kenbaar gemaakt aan onze klanten.

Er is een vast team op kantoor aanwezig. Waardoor wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar zijn van 7:00 uur – 17:00 uur. Op zaterdag is onze weegbrug telefonisch bereikbaar van 7:00 uur -12:00 uur.
U kunt vragen/suggesties ook mailen naar info@wagro.nl.